Yritys

Olet lämpimästi tervetullut sivuilleni!

Intohimonani on auttaa ihmistä löytämään omat sisäiset voimavaransa. Jokaisen ihmisen sisällä on voimaa ja valoa, jotka auttavat viemään kohti oman elämänsä tarkoitusta.

Olen ollut suurimman osan työurastani hoitolalla. Diplomivyöhyketerapeutiksi valmistuin vuonna 2002 ja olen siitä asti sitä tehnyt asiakkailleni. Lisäksi olen hankkinut pätevyyden intialaiseen päähierontaan, Reiki-energiahoitoon (Reikimaisterina), jalkojenhoitoon diabeetikoille ja reumapotilaille sekä muutamiin muihin rentouttaviin ja kokonaisvaltaisiin hemmotteluhoitoihin. Foreverin aloe vera -tuotteet tukevat hienosti hoitojen vaikutusta sekä sisäisesti että ulkoisesti mm. painonhallintaohjelman avulla.

Varaan aina riittävästi aikaa jokaiselle asiakkaalle, meillä ei ole kiirettä mihinkään. Autan, tuen ja ohjaan sinua kohti todellista itseäsi, kun annat siihen mahdollisuuden!

Soile Teitti, Luontaishoitola Helmenhohde.

Palvelut

Fyysinen hyvinvointi

Vyöhyketerapia, intialainen päähieronta, Conquest-kasvohieronta, jalkahoito...
Lue lisää

Henkinen hyvinvointi

Reiki-energiahoito, energiakanavointi…

Lue lisää

Tuotemyynti

Kauttamme Foreverin Aloe Vera –tuotteet.

Lue lisää

Uutiset

 • Maaliskuun ajatelmia

  Kevät on jo hyvässä alussa. Joillekin tämä lisääntyvä valo aiheuttaa jostain syystä ahdistusta ja halua paeta piiloon. Toiset meistä ovat taas niitä, joille tämä aika on parasta vuodessa. Kumpaan ryhmään sinä kuulut? Ahdistus, rauhattomuus, alakulo ja ärtymys ovat tunteita, joille voi tehdä jotain. Ehkä se ei ole itsestään selvää sillä hetkellä kun itse on tuolla tunteitten myllerryksessä. Keinoa päästä ylös tunteitten alhosta olisikin hyvä miettiä silloin kun itsellä menee mukavasti. Jospa silloin miettisit valmiiksi jonkin asian, josta tiedät varmasti ilahtuvasi. Se voi olla yksinkertaisesti vaikka kuva lemmikistäsi tai luonnosta. 

  On hyvä myös ymmärtää, että tunteitten aallokot kuuluvat elämään. Elämä on vuoristorataa, jolloin ymmärrys itseä ja omaa toimintaa kohtaan vahvistuvat. Tarvitsemme kuoppia huomataksemme kukkulat. Ilman pimeää ei ole valoa. Elämä on kaksitahoista ja niin mahdottoman mielenkiintoista kun sen vaan oivaltaa.

  Toivotan sinulle kutkuttavan kiinnostavaa kevään odotusta ja oivalluksia oman mielen sopukoissa!

  - Soile -

   

   

   

   

VARAA HOITOAIKA

Lähetä aika- ja hoitotoiveesi niin sovitaan sinulle ja hoidolle paras hetki: 

soile.teitti(at)helmenhohde.fi

Avoinna klo 9-17 tai sopimuksen mukaan.

YHTEYSTIEDOT

Luontaishoitola Helmenhohde
Itäinen Pitkäkatu 23
20700 Turku (Kampaamo Turquoise)
 
Puh. 050 575 3052