Yritys

Olet lämpimästi tervetullut sivuilleni!

Intohimonani on auttaa ihmistä löytämään omat sisäiset voimavaransa. Jokaisen ihmisen sisällä on voimaa ja valoa, jotka auttavat viemään kohti oman elämänsä tarkoitusta.

Olen ollut suurimman osan työurastani hoitolalla. Diplomivyöhyketerapeutiksi valmistuin vuonna 2002 ja olen siitä asti sitä tehnyt asiakkailleni. Lisäksi olen hankkinut pätevyyden intialaiseen päähierontaan, Reiki-energiahoitoon (Reikimaisterina), jalkojenhoitoon diabeetikoille ja reumapotilaille sekä muutamiin muihin rentouttaviin ja kokonaisvaltaisiin hemmotteluhoitoihin. Foreverin aloe vera -tuotteet tukevat hienosti hoitojen vaikutusta sekä sisäisesti että ulkoisesti mm. painonhallintaohjelman avulla.

Varaan aina riittävästi aikaa jokaiselle asiakkaalle, meillä ei ole kiirettä mihinkään. Autan, tuen ja ohjaan sinua kohti todellista itseäsi, kun annat siihen mahdollisuuden!

Soile Teitti, Luontaishoitola Helmenhohde.

Palvelut

Fyysinen hyvinvointi

Fyysinen hyvinvointi

Vyöhyketerapia, intialainen päähieronta, Conquest-kasvohieronta, jalkahoito...
Lue lisää
Henkinen hyvinvointi

Henkinen hyvinvointi

Reiki-energiahoito, energiakanavointi…

Lue lisää
Tuotemyynti

Tuotemyynti

Kauttamme Foreverin Aloe Vera –tuotteet.

Lue lisää

Uutiset

  • Hyvää alkanutta vuotta 2018!

    Suomen 100 -vuotisjuhlavuosi meni ja nyt saamme aloittaa vuoden 2018 uudelta ja puhtaalta pöydältä. Mitä sinä odotat tältä vuodelta, mitä sinä olet päättänyt tehdä tänä vuonna? Tärkeitä kysymyksiä tässä meille jokaiselle. Mikään ei ole niin varmaa kuin muutos ja muutos on ainoa pysyvä asia meidän jokaisen elämässä. Nautitaan siitä ja ollaan uteliaita elämän suhteen.

    Tein  pieniä muutoksia hinnastossa, muutama hinta nousee vähäsen. Toinen muutos hoitolan tarjonnassa on se, että siskoni tulee tekemään niska/hartiaseudun hierontoja maanantaisin hoitolassa 8.1. alkaen. Soita Seija Sillanpää 040 769 0880 ja varaa heti aikasi.

    Toivotan sinulle iloa, valoa ja rakkautta elämääsi jokaisena päivänä!

AUKIOLOAJAT

Avoinna

ma - pe    10.00 - 17.00 (1.5. - 31.8.)

la               suljettu

 

ti - pe        10.00 - 17.00 (1.9. - 30.4.)

la               10.00 - 15.00

ma             suljettu

YHTEYSTIEDOT

Luontaishoitola Helmenhohde
Sibeliuksenkatu 7
20100 Turku
 
Puh. 050 575 3052
soile.teitti(at)helmenhohde.fi