Yritys

Olet lämpimästi tervetullut sivuilleni!

Intohimonani on auttaa ihmistä löytämään omat sisäiset voimavaransa. Jokaisen ihmisen sisällä on voimaa ja valoa, jotka auttavat viemään kohti oman elämänsä tarkoitusta.

Olen ollut suurimman osan työurastani hoitolalla. Diplomivyöhyketerapeutiksi valmistuin vuonna 2002 ja olen siitä asti sitä tehnyt asiakkailleni. Lisäksi olen hankkinut pätevyyden intialaiseen päähierontaan, Reiki-energiahoitoon (Reikimaisterina), jalkojenhoitoon diabeetikoille ja reumapotilaille sekä muutamiin muihin rentouttaviin ja kokonaisvaltaisiin hemmotteluhoitoihin. Foreverin aloe vera -tuotteet tukevat hienosti hoitojen vaikutusta sekä sisäisesti että ulkoisesti mm. painonhallintaohjelman avulla.

Varaan aina riittävästi aikaa jokaiselle asiakkaalle, meillä ei ole kiirettä mihinkään. Autan, tuen ja ohjaan sinua kohti todellista itseäsi, kun annat siihen mahdollisuuden!

Soile Teitti, Luontaishoitola Helmenhohde.

Palvelut

Fyysinen hyvinvointi

Vyöhyketerapia, intialainen päähieronta, Conquest-kasvohieronta, jalkahoito...
Lue lisää

Henkinen hyvinvointi

Reiki-energiahoito, energiakanavointi…

Lue lisää

Tuotemyynti

Kauttamme Foreverin Aloe Vera –tuotteet.

Lue lisää

Uutiset

  • Helmikuun helinöitä

    Helmikuu on jo hyvässä vauhdissa. Tässä kuussa hoitolassa tapahtuu taas mukavia asioita. Keskiviikkona 15.2. klo 17.30 Jenni tulee taas pitämään meille maalausillan. Ensin hän auttaa meitä keskittymään tiettyyn asiaan ja sen jälkeen saamme upottaa kätemme maaliin ja heittäytyä tunteiden valtaan. Illan hinta on vain 25 euroa. 

    Keskiviikkona 22.2. klo 17.30 Päivi Hotinen tulee kertomaan meille luonnollisista Young Living -öljyistä ja niiden käyttötavoista. Saat kosketella ja haistella ihania öljyjä ja saat jonkinlaista tuntumaa niiden vaikutuksista. Alan itse myöhemmässä vaiheessa tekemään hoitoja myös näillä öljyillä. Nyt sinulla on siis hieno mahdollisuus tulla testailemaan ja tunnustelemaan.

    Ilmoitathan minulle tulostasi ennen tapahtumaa, kiitos!

    Annetaan pakkasten paukkua ja nautitaan elämästä!

VARAA HOITOAIKA

Lähetä aika- ja hoitotoiveesi niin sovitaan sinulle ja hoidolle paras hetki: 

soile.teitti(at)helmenhohde.fi

Avoinna klo 9-17 tai sopimuksen mukaan.

YHTEYSTIEDOT

Luontaishoitola Helmenhohde
Itäinen Pitkäkatu 23
20700 Turku (Kampaamo Turquoise)
 
Puh. 050 575 3052