Yritys

Olet lämpimästi tervetullut sivuilleni!

Intohimonani on auttaa ihmistä löytämään omat sisäiset voimavaransa. Jokaisen ihmisen sisällä on voimaa ja valoa, jotka auttavat viemään kohti oman elämänsä tarkoitusta.

Olen ollut suurimman osan työurastani hoitolalla. Diplomivyöhyketerapeutiksi valmistuin vuonna 2002 ja olen siitä asti sitä tehnyt asiakkailleni. Lisäksi olen hankkinut pätevyyden intialaiseen päähierontaan, Reiki-energiahoitoon (Reikimaisterina), jalkojenhoitoon diabeetikoille ja reumapotilaille sekä muutamiin muihin rentouttaviin ja kokonaisvaltaisiin hemmotteluhoitoihin. Foreverin aloe vera -tuotteet tukevat hienosti hoitojen vaikutusta sekä sisäisesti että ulkoisesti mm. painonhallintaohjelman avulla.

Varaan aina riittävästi aikaa jokaiselle asiakkaalle, meillä ei ole kiirettä mihinkään. Autan, tuen ja ohjaan sinua kohti todellista itseäsi, kun annat siihen mahdollisuuden!

Soile Teitti, Luontaishoitola Helmenhohde.

Palvelut

Fyysinen hyvinvointi

Vyöhyketerapia, intialainen päähieronta, Conquest-kasvohieronta, jalkahoito...
Lue lisää

Henkinen hyvinvointi

Reiki-energiahoito, energiakanavointi…

Lue lisää

Tuotemyynti

Kauttamme Foreverin Aloe Vera –tuotteet.

Lue lisää

Uutiset

  • Jäähyväiset vuodelle 2016

    Jätämme tällä viikolla jäähyväiset vuodelle 2016. Vuosi on ollut vilkas ainakin hoitolalle. Alkuvuoden olin Turussa Käsityöläiskadun tiloissa ja kesäkuun alussa muutin Itäiselle Pitkällekadulle. Se oli varsin onnistunut muutto upean yrittäjäkollegan Marjon kampaamo Turquoisen tiloihin. Yhteistyö sujuu hienosti ja on aina kiva lähteä kotoa kohti työpaikkaa. Kiitos teille asiakkaat, jotka olette luonani käyneet hoidoissa tai tapahtumissa. 

    Toivotan kaikille Hyvää ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2017 Suomen 100 -vuotisjuhlien merkeissä! Tehdään yhdessä tulevasta vuodesta upea ja jokaiselle hyvää mieltä tuova!

    Kunnioittaen 

    Soile Teitti

VARAA HOITOAIKA

Lähetä aika- ja hoitotoiveesi niin sovitaan sinulle ja hoidolle paras hetki!

Avoinna klo 9-17 tai sopimuksen mukaan.

YHTEYSTIEDOT

Luontaishoitola Helmenhohde
Itäinen Pitkäkatu 23
20700 Turku (Kampaamo Turquoise)
 
Puh. 050 575 3052