Yritys

Olet lämpimästi tervetullut sivuilleni!

Intohimonani on auttaa ihmistä löytämään omat sisäiset voimavaransa. Jokaisen ihmisen sisällä on voimaa ja valoa, jotka auttavat viemään kohti oman elämänsä tarkoitusta.

Olen ollut suurimman osan työurastani hoitolalla. Diplomivyöhyketerapeutiksi valmistuin vuonna 2002 ja olen siitä asti sitä tehnyt asiakkailleni. Lisäksi olen hankkinut pätevyyden intialaiseen päähierontaan, Reiki-energiahoitoon (Reikimaisterina), jalkojenhoitoon diabeetikoille ja reumapotilaille sekä muutamiin muihin rentouttaviin ja kokonaisvaltaisiin hemmotteluhoitoihin. Foreverin aloe vera -tuotteet tukevat hienosti hoitojen vaikutusta sekä sisäisesti että ulkoisesti mm. painonhallintaohjelman avulla.

Varaan aina riittävästi aikaa jokaiselle asiakkaalle, meillä ei ole kiirettä mihinkään. Autan, tuen ja ohjaan sinua kohti todellista itseäsi, kun annat siihen mahdollisuuden!

Soile Teitti, Luontaishoitola Helmenhohde.

Palvelut

Fyysinen hyvinvointi

Fyysinen hyvinvointi

Vyöhyketerapia, intialainen päähieronta, Conquest-kasvohieronta, jalkahoito...
Lue lisää
Henkinen hyvinvointi

Henkinen hyvinvointi

Reiki-energiahoito, energiakanavointi…

Lue lisää
Tuotemyynti

Tuotemyynti

Kauttamme Foreverin Aloe Vera –tuotteet.

Lue lisää

Uutiset

 • Sykettä syyskuuhun

  Syyskuu on avautunut kauniina ja osin helteisenäkin. Nautitaan siis siitä vaikka metsäretkellä sieniä ja puolukoita keräillen. Se on sitä parasta lepoa hermoille ja samalla kehoterapiaa ilmaiseksi.

  Tästä lähtien sinulla on mahdollisuus valita jokaisen hoidon yhteyteen terapeuttisen tason öljyjen käytön. Esimerkiksi Intialaisen päähieronnan yhteydessä laitetaan pari tippaa lihaksia rentouttavaa öljyä niin johan alkavat kireydet hävitä niskasta. Tämä lisäys on vain 10 euron hintainen ja sen vaikutus kestää jopa muutamia päiviäkin.

  Lähden pitämään Reíki -kurssia Kroatiaan 26.9. ja palaan sieltä 4.10. takaisin. Teen töitä normaalisti ennen sitä ja sen jälkeen. Ajanvarauksia voit tehdä kurssimatkan aikana sähköpostilla.

  Hyvää syyskuuta sinulle ja aurinkoa elämään!

   

AUKIOLOAJAT

Avoinna

ma - pe    10.00 - 17.00 (1.5. - 31.8.)

la               suljettu

 

ti - pe        10.00 - 17.00 (1.9. - 30.4.)

la               10.00 - 15.00

ma             suljettu

YHTEYSTIEDOT

Luontaishoitola Helmenhohde
Sibeliuksenkatu 7
20100 Turku
 
Puh. 050 575 3052
soile.teitti(at)helmenhohde.fi