Yritys

Olet lämpimästi tervetullut sivuilleni!

Intohimonani on auttaa ihmistä löytämään omat sisäiset voimavaransa. Jokaisen ihmisen sisällä on voimaa ja valoa, jotka auttavat viemään kohti oman elämänsä tarkoitusta.

Olen ollut suurimman osan työurastani hoitolalla. Diplomivyöhyketerapeutiksi valmistuin vuonna 2002 ja olen siitä asti sitä tehnyt asiakkailleni. Lisäksi olen hankkinut pätevyyden intialaiseen päähierontaan, Reiki-energiahoitoon (Reikimaisterina), jalkojenhoitoon diabeetikoille ja reumapotilaille sekä muutamiin muihin rentouttaviin ja kokonaisvaltaisiin hemmotteluhoitoihin. Foreverin aloe vera -tuotteet tukevat hienosti hoitojen vaikutusta sekä sisäisesti että ulkoisesti mm. painonhallintaohjelman avulla.

Varaan aina riittävästi aikaa jokaiselle asiakkaalle, meillä ei ole kiirettä mihinkään. Autan, tuen ja ohjaan sinua kohti todellista itseäsi, kun annat siihen mahdollisuuden!

Soile Teitti, Luontaishoitola Helmenhohde.

Palvelut

Fyysinen hyvinvointi

Vyöhyketerapia, intialainen päähieronta, Conquest-kasvohieronta, jalkahoito...
Lue lisää

Henkinen hyvinvointi

Reiki-energiahoito, energiakanavointi…

Lue lisää

Tuotemyynti

Kauttamme Foreverin Aloe Vera –tuotteet.

Lue lisää

Uutiset

  • Huhtikuussa kohti uutta!

    Huhtikuu on jo pitkällä ja kevät etenee hiljakseen kylmän ilman vielä kurittaessa luontoa. Uutta kasvua syntyy kaikessa hiljaisuudessa ja vain odottaa täyteen kukkaan puhkeamistaan.

    Samoin on laita hoitolassani. Putkiremontin takia joudun jättämään hyvän yhteistyöni Kampaamo Turquoisen Marjon ja Tainan kanssa. Löysin onnekseni ihanan kivijalkaliikkeen aivan Turun keskustasta Puutorin laidalta Sibeliuksenkadulta. Teemme siellä pientä pintaremonttia ja tarkoituksenani on avata putiikkini toukokuun alussa. Tarkempaa tietoa tulee myöhemmin.

    Ainoa varma asia elämässä on muutos, nauttikaamme siis siitä!

     

VARAA HOITOAIKA

Lähetä aika- ja hoitotoiveesi niin sovitaan sinulle ja hoidolle paras hetki: 

soile.teitti(at)helmenhohde.fi

Avoinna klo 9-17 tai sopimuksen mukaan.

YHTEYSTIEDOT

Luontaishoitola Helmenhohde
Itäinen Pitkäkatu 23
20700 Turku (Kampaamo Turquoise)
 
Puh. 050 575 3052